Zakelijk portret of Personal branding foto

Maak een goede eerste indruk met een zakelijk portret

Het belang van een personal branding fotoshoot of zakelijk portret voor jou als ondernemer of zzp'er wordt steeds groter nu het eerste contact met je klant vooral online tot stand komt, bijvoorbeeld via LinkedIn, Instagram of via je website. Persoonlijke en authentieke foto’s versterken het imago van jou en/of jouw organisatie.

Zorg daarom voor een goede portretfoto van jezelf. Want een oude zakenwijsheid geldt ook nog steeds in deze digitale wereld; "Mensen doen zaken met mensen, niet met bedrijven." Laat je daarom zien. Wees authentiek en straal vertrouwen uit.

Kies daarom voor een zakelijk portret of een personal branding fotoshoot

Zakelijke portretfotografie op locatie of in mijn studio

Je kunt kiezen voor een zakelijke portretfoto in mijn eigen studio, hier maak ik foto's met een rustige egale achtergrond. Perfect voor gebruik op Linkedin of website.

Maar desgewenst kom ik ook op locatie fotograferen. Dan maak ik een portret in bijvoorbeeld je eigen omgeving of binnen je bedrijf.

Serie zakelijke portretten van je team

Wil je portretfoto's van een aantal personeelsleden tegelijk? Met een mobiele fotostudio kan ik meerdere personen in korte tijd achterelkaar fotograferen. Handig als je het personeel niet te lang van hun werk wilt afhouden. Dit geeft een mooie uniforme uitstraling aan de teampagina van je website.

Wil je een zakelijk portret?

Kies dan voor het onderstaande individuele fotopakket. Of voor je hele team, het seriepakket!

Zakelijk portret individueel

Portretsessie voor bijvoorbeeld een zakelijk portret of een Linkedin profielfoto.

 • 1,5 uur fotografie
 • incl. eventuele kledingwissel
 • incl. nabewerking
 • Online galerij, kies zelf de beste foto's
 • incl. 3 digitale foto's in kleur of zwart-wit
 • Zakelijke licentie voor promotie en publicatie doeleinden
 • Op locatie of in mijn studio
 • Max. 1 persoon

Na de fotosessie stuur ik je een voorselectie van de foto’s. Van deze voorselectie mag je 3 foto’s uitzoeken. Meer foto’s bestellen mag natuurlijk ook! De uitgekozen foto’s worden nog nabewerkt. Na betaling ontvang je een downloadlink waarmee je de foto’s in hoge resolutie kunt downloaden

€ 210,-

prijs excl. btw

Zakelijke portret serie

Individuele portretsessie voor meerdere personen van een organisatie of bedrijf. Voor bijvoorbeeld een Linkedin profiel of website.

 • max. 4 uur fotografie voor de gehele groep
 • incl. nabewerking
 • Online galerij, kies zelf de beste foto's
 • incl. 1 digitale foto's in kleur of zwart-wit per persoon
 • Zakelijke licentie voor promotie en publicatie doeleinden
 • Minimaal 5 personen

De fotosessie dient op 1 locatie en binnen 1 dagdeel plaats te vinden. Na de fotosessie stuur ik je een voorselectie van de foto’s. Van deze voorselectie mag je 1 foto per persoon uitzoeken. De uitgekozen foto’s worden nog nabewerkt. Na betaling ontvang je een downloadlink waarmee je de foto’s in hoge resolutie kunt downloaden.

€ 50,-

prijs per persoon en excl. btw

Personal branding fotoshoot voor je website of social media

Onderscheid jezelf door authenticiteit

Wil je jouw website visueel aantrekkelijk maken en vertrouwen uitstralen? Wil je als ondernemer of zzp'er meer van jezelf en waar je voor staat laten zien? Kies dan voor een personal branding fotoshoot.
Samen bedenken we een persoonlijk concept dat past bij wie je bent, waar je voor staat en wat je wilt uitstralen met jouw onderneming. Ik maak aan de hand van dit concept een serie personal branding foto's die zijn afgestemd op jouw imago, website, huisstijl en missie.

Waarom een personal branding fotoshoot?

Zoals je aan het begin van de pagina al las is het als ondernemer en zzp'er van groot belang om een goede foto’s van jezelf te hebben. Het doel van een personal branding fotoshoot is dan ook om door pakkende en authentieke portretten een goed beeld te creëren hoe jij als mens en ondernemer in elkaar steekt. Wat je drijfveren zijn en hoe je in het leven staat.

Daarnaast is het handig om een eigen beeldbank te creëren. De foto’s die tijdens de personal branding shoot worden gemaakt, kun je dan, naast voor je website en social media,  gebruiken voor publicaties en artikelen. Het oogt namelijk veel professioneler om je eigen foto’s te gebruiken.

Beeld als onderscheidende factor

De aandacht van een klant is een schaars goed geworden. En de strijd om deze aandacht wordt online gestreden. Als een bezoeker van je website niet op de eerste blik ziet of jij en je bedrijf vertrouwenswaardig en relevant zijn, is deze alweer gevlogen.

Goede foto's helpen bezoekers snel te bepalen of jij authentiek en vertrouwenswaardig bent. Want het oude spreekwoord zegt niet voor niets; "1 beeld zegt meer dan duizend woorden." Uit recent onderzoek blijkt zelfs dat het menselijke brein afbeeldingen 60.000 keer sneller verwerkt dan tekst. Mensen onthouden 80% van wat ze zien, 20% van wat ze lezen en 10% van wat ze horen.

Maar waarom is dat? Nou, heel eenvoudig. Mensen houden van beeld. Beeld is namelijk veel makkelijker te begrijpen dan tekst. Intuïtief voelen de meeste mensen aan wat er met het beeld wordt gecommuniceerd. Beelden roepen emoties op. En ondanks dat we allemaal denken dat we rationele mensen zijn, worden de meeste van onze beslissingen door emotie gedreven.

Voor een authentieke uitstraling zijn stockfoto's niet geschikt. Gebruik daarom altijd eigen foto's op je website. Foto's die een authentieke weergave geven van jou en je bedrijf zijn vele malen krachtiger in het overtuigen van je klant om contact met je op te nemen.

Een authentiek beeld versterkt dus je imago, verhoogt het vertrouwen en zet aan tot actie.

Hoe verloopt een Personal Branding fotoshoot?

Bij een personal branding fotoshoot bekijken we eerst samen welke verwachtingen jouw doelgroep heeft van de branche of beroepsgroep waar jij toe behoort. We onderzoeken ook hoe jij je onderscheid t.o.v. je concurrenten en wat jouw sterke punten zijn. Deze informatie verwerken we in een visueel concept dat past bij jouw persoonlijkheid. Want authenticiteit dient voorop te staan.

Aan de hand van dit concept maak ik een aantal persoonlijke portretfoto’s en sfeerbeelden. In deze sfeerbeelden wordt je geportretteerd in bijvoorbeeld een voor jouw bedrijf of beroep kenmerkende omgeving of in een situatie waarin je je beroep/vak uitoefent.

Na afloop van de fotosessie krijg je een link naar een online galerij toegestuurd. Via deze galerij kun je de beste foto's uitkiezen. In de personal branding fotoshoot zijn standaard 15 foto's opgenomen. Je mag er uiteraard bijbestellen.

Wil je een Personal Branding fotoshoot?

Kies dan voor het onderstaande all-in fotopakket!

Personal Branding fotopakket

Portretsessie voor personal branding fotoshoot. Voor website, social media en eigen beeldbank.

 • 4 uur fotografie
 • incl. strategiegesprek en voorbereidende vragenlijsten
 • incl. eventuele kledingwissel
 • incl. nabewerking
 • Online galerij, kies zelf de beste foto's
 • incl. 15 digitale foto's in kleur of zwart-wit
 • incl. zakelijke licentie voor promotie en publicatie doeleinden
 • Op locatie
 • Max. 2 personen

Na de fotosessie stuur ik je een voorselectie van de foto’s. Van deze voorselectie mag je 15 foto’s uitzoeken. Meer foto’s bestellen mag natuurlijk ook! De uitgekozen foto’s worden nog nabewerkt. Na betaling ontvang je een downloadlink waarmee je de foto’s in hoge resolutie kunt downloaden.

€ 495,-

prijs excl. btw