Social media profielfoto’s

Een goede vriendin vroeg me of ik voor haar zakelijke website en haar social media account een mooie profielfoto kon maken. Haar naam is Nicole Sillekens en ze is de meest enthousiaste persoon die ik in mijn leven ben tegen gekomen.  Haar natuurlijke vrolijkheid werkt aanstekelijk. Daarnaast is ze ook nog ontzettend slim. Ze is werkzaam als gedragswetenschapper en cognitief gedragstherapeut.

Onlangs heeft ze de stoute schoenen aangetrokken en een eigen bedrijfje gestart onder de naam LEVdus.  In haar eigen woorden vertelt ze er dit over:

 

“LEVdus biedt zero gravity thinking, coaching en training.Als “zero gravity thinker” kijk ik graag mee in een organisatie, in een bestaand ritme of bestaande cultuur.
Juist iemand die nog geen expert is binnen het bedrijf, iemand die de “gewone paden” niet kent, stelt deze “gewone” dingen tot discussie. Hierdoor ontstaat er ruimte voor innovaties, voor verandering en verbetering, iets waar ik graag in wil ondersteunen.
Deze ruimte biedt de organisatie de kans om de huidige manier van werken te verbeteren, waardoor tijd, geld en energie bespaard wordt, en er ruimte komt voor nieuwe ontwikkelingen.Nu investeren door stil te staan bij wat je doet biedt kansen voor de toekomst. Meer informatie vindt u op www.levdus.nl.