Portretfoto of profielfoto

Voor een mooie portretfoto of leuke social media profielfoto ben je bij Portraits and Profiles, gelegen in de buurt van Roermond, aan het juiste adres.
Je kunt kiezen uit verschillende all-in pakketten tegen vaste tarieven. Zodoende heb je achteraf geen verrassingen. Ik kom ook bij je thuis in Roermond. In je eigen vertrouwde omgeving maken we dan een mooi portret. Van jezelf of van je dierbaren.

Meer dan portretfoto's

Je kunt mij ook met een gerust hart terecht om bijvoorbeeld uitnodigingskaarten laten ontwerpen of foto's te bewerken.
Dus woon je in de regio Roermond, neem vrijblijvend contact op, als je meer wilt weten over:

  • Een unieke portretfoto
  • Een leuke profielfoto voor social media
  • Het herstellen oude foto’s
  • Fotobewerking en retouchering in het algemeen
  • Ontwerp van uitnodigingen en kaarten

Dus wil je een portretfoto?

Neem voor een mooie en bijzondere portretfoto vrijblijvend contact op. Bel 06-426 76 902.
Ik neem graag tijd om je te woord te staan. Of stuur een e-mail !

Wil je ook zo'n mooie portretfoto? Klik dan snel op de oranje knop en vul je gegevens in. Dan neem ik z.s.m. contact met je op.

Hoe gaat zo’n portretfoto dan in zijn werk bij Portraitsandprofiles?

m-zw

Laat ik beginnen met wat ik als fotograaf erg belangrijk vind. Mijn eerste prioriteit is dat jij je op je gemak voelt. Ik wil namelijk dat je voor de camera zoveel mogelijk jezelf bent. Pas als je jezelf bent voor de camera krijgt het portret een authentieke uitstraling. Dit is, naast het creatieve en technische gedeelte, het belangrijkste onderdeel van een geslaagd en boeiend portret. Het is mijn taak om je tijdens de portretsessie op je gemak te stellen en je te coachen wat betreft je houding en lichaamstaal. Laat je trouwens a.u.b. niet wijs maken dat sommige mensen niet fotogeniek zijn, dit is onzin.

Dat wil overigens niet zeggen dat ik van je vraag om geen aandacht aan je uiterlijk te besteden. Juist niet, kom a.u.b. op je mooist naar de fotosessie in kleren waarin je je helemaal super voelt. Ik wil juist de beste versie van jezelf op de foto zetten. Ik wil laten zien hoe goed jij eruit ziet als jij helemaal jezelf bent. Dus "dress to kill"! Afhankelijk van welk soort portret of welke sfeer je wilt kan ik je vooraf aan de portretsessie een paar tips geven over je kledingkeuze.

portretfoto leudal

Tijdens de portretsessie zal ik je, indien nodig, coachen wat betreft je houding en lichaamstaal. Dit gaan trouwens geen ingewikkelde of onnatuurlijke poses worden, Ik wil je zoveel mogelijk in je comfortzone houden, zeker als je je ongemakkelijk voelt voor de camera. Als je meer voor de camera hebt gestaan of zelf ideeën hebt over poses kunnen we uiteraard meer experimenteren.

Tijdens de fotosessie laat ik je al wat foto’s zien die ik gemaakt heb. Hierdoor krijg je een idee hoe je overkomt op de camera en krijg je de kans om zelf opmerkingen te maken over de pose. De foto’s die je tijdens de fotosessie te zien krijgt zijn de ruwe foto’s rechtstreeks uit de camera. Standaard bewerk ik alle foto’s eerst voordat ik ze ter eindbeoordeling aanbied. De foto’s worden geoptimaliseerd qua kleur en contrast. Ook worden kleine oneffenheden weggewerkt.

Als stelregel gebruik ik standaard de 6 weken regel. Dit houd in dat ik alle oneffenheden retoucheer die 6 weken geleden er nog niet waren en over 6 weken er ook niet meer zullen zijn. Als je zelf nog speciale of creatieve wensen hebt voor bewerking van de foto’s kun je dit uiteraard aan mij doorgeven.

Na afloop van de portretsessie spreek ik met je af wanneer ik de bewerkte foto’s online heb staan zodat jij ze kunt bekijken. Afhankelijk van wat we hebben afgesproken kun je dan een keuze maken uit de diverse foto’s. De gekozen foto’s krijg je dan toegestuurd of verwerk ik in een fotoproduct, afhankelijk van wat we hebben afgesproken.

Interesse?

Wilt je ook een mooie en bijzondere portretfoto, bel dan 06-426 76 902.
Ik neem graag tijd om je te woord te staan. Je kunt ook een email sturen.