Fotograaf in Limburg

Je zoekt een fotograaf in Limburg neem ik aan? Top, Ik ben namelijk een fotograaf en ik woon en werk in Limburg. Mijn naam is Herbert Hendriks en bij mij kun je terecht voor portretfotografie, bedrijfsfotografie, bruidsfotografie en nog veel meer. En dit alles tegen aantrekkelijke all-in tarieven.

Dus woon je in Limburg? Neem dan vrijblijvend contact op als je meer wilt weten over:

All-in fotografiepakketten

Zoals ik al aangaf kun je kiezen uit verschillende aantrekkelijk geprijsde all-in fotografiepakketten. Als je voor een pakket kiest weet je meteen wat het fotograferen kost en wat je wel en niet voor die prijs krijgt. Zodoende heb je achteraf geen verrassingen. Ik heb een kleine fotostudio waar ik portretten maak maar kom bijvoorbeeld ook bij je thuis. In je eigen vertrouwde omgeving maken we dan een mooi portret. Van jezelf of van je dierbaren. Maar een mooie locatie in de stad of in de natuur kan uiteraard ook.

Op zoek naar goede fotografie voor een scherpe prijs?

Kies dan voor mij als jouw fotograaf. Kijk meteen ook even bij de all-in fotografiepakketten die ik bied.

Hoe gaat portretfotografie in zijn werk bij Portraits and profiles?

Laat ik beginnen met wat ik als fotograaf erg belangrijk vind. Mijn eerste prioriteit is dat jij je op je gemak voelt. Ik wil namelijk dat je voor de camera zoveel mogelijk jezelf bent. Pas als je jezelf bent voor de camera krijgt het portret een authentieke uitstraling.

Laat je trouwens a.u.b. niet wijs maken dat sommige mensen niet fotogeniek zijn, dit is onzin.

Kom a.u.b. op je mooist naar de fotosessie in kleren waarin je je helemaal super voelt. Ik wil juist de beste versie van jezelf op de foto zetten. Ik wil laten zien hoe goed jij eruit ziet als jij helemaal jezelf bent. Dus "dress to kill"! Afhankelijk van welk soort portret of welke sfeer je wilt kan ik je vooraf aan de portretsessie een paar tips geven over je kledingkeuze.

Tijdens de portretsessie zal ik je, indien nodig, coachen wat betreft je houding en lichaamstaal. Dit gaan trouwens geen ingewikkelde of onnatuurlijke poses worden, Ik wil je zoveel mogelijk in je comfortzone houden, zeker als je je ongemakkelijk voelt voor de camera. Als je meer voor de camera hebt gestaan of zelf ideeën hebt over poses kunnen we uiteraard meer experimenteren.

Tijdens de fotosessie laat ik je al wat foto’s zien die ik gemaakt heb. Hierdoor krijg je een idee hoe je overkomt op de camera en krijg je de kans om zelf opmerkingen te maken over de pose. De foto’s die je tijdens de fotosessie te zien krijgt zijn de ruwe foto’s rechtstreeks uit de camera.

Als je kiest voor een all-in pakket worden de foto’s geoptimaliseerd qua kleur en contrast. Ook worden kleine huidoneffenheden weggewerkt. Als je zelf nog speciale wensen hebt voor de retouchering of bewerking van de foto’s kun je dit uiteraard aan mij doorgeven.

Na afloop van de portretsessie spreek ik met je af wanneer ik de bewerkte foto’s online heb staan zodat jij ze kunt bekijken. Afhankelijk van het fotografiepakket dat je hebt gekozen kun je dan een aantal foto's kiezen uit de diverse foto’s. De gekozen foto’s krijg je dan digitaal toegestuurd of verwerk ik in een fotoproduct, afhankelijk van wat we hebben afgesproken.

Op zoek naar goede fotografie voor een scherpe prijs?

Kies dan voor mij als jouw fotograaf. Kijk meteen ook even bij de all-in fotografiepakketten die ik bied.