Portretfoto van jezèlf of je dierbaren

Een Portretfoto op maat

Een portretfoto maken is voor mij een serieuze zaak. Daar neem ik ruim tijd voor. Je bent bij mij, bij wijze van spreken, niet binnen een half uurtje de deur uit. Dus bij mij geen: "Ga daar maar staan en lach!"
Ik zal je eerst zoveel mogelijk op je gemak proberen te stellen. Dan gaan we samen kijken hoe jij het best geportretteerd kunt worden. Mijn lichtopstelling voor een portret is niet telkens hetzelfde. Ik pas het licht aan naar de specifieke situatie en de persoon die ik portretteer. Je krijgt echt een portretfoto op maat.

Een portretfoto is een herinnering voor het leven

Met een portretfoto worden jijzelf of je dierbaren op een bijzondere wijze vereeuwigd. Vooral de geprinte portretten worden vaak van generatie naar generatie doorgegeven.

Daarom adviseer ik mijn cliënten altijd om een portretfoto te laten afdrukken. Op een computer raakt een portret al snel in vergetelheid.

Een portretfoto op kwalitatief hoogwaardig fotopapier, dibond of canvas blijft jaren lang een prachtig object in je interieur. Het geeft sfeer en is een geweldige blikvanger. En later wordt het een dierbare herinnering.

All-in prijs voor een portret op maat

Ik bied aantrekkelijke all-in fotografiepakketten aan voor portretten en profielfoto's. Je krijgt dan een persoonlijk portret op maat. Ik neem ruim de tijd om jou op je best te fotograferen. Dat kan in mijn studio of op een andere locatie.

Klik op onderstaande links voor de pakketten:

Wil je ook een mooie portretfoto of een opvallende profielfoto voor social media?

Neem dan vrijblijvend contact op.

Wat kun je verwachten bij Portraits and profiles?

Laat ik beginnen met wat ik als fotograaf erg belangrijk vind. Mijn eerste prioriteit is dat jij je op je gemak voelt. Ik wil namelijk dat je voor de camera zoveel mogelijk jezelf bent. Pas als je jezelf bent voor de camera krijgt het portret een authentieke uitstraling. Dit is, naast het creatieve en technische gedeelte, het belangrijkste onderdeel van een geslaagd en boeiend portret. Het is mijn taak om je tijdens de portretsessie op je gemak te stellen en je te coachen wat betreft je houding en lichaamstaal.

Tijdens de fotosessie laat ik je al wat foto’s zien die ik gemaakt heb. Hierdoor krijg je een idee hoe je overkomt op de camera en krijg je de kans om zelf opmerkingen te maken over de pose. De foto’s die je tijdens de fotosessie te zien krijgt zijn de ruwe foto’s rechtstreeks uit de camera. Standaard bewerk ik alle foto’s eerst voordat ik ze ter eindbeoordeling aanbied. De foto’s worden daartoe geoptimaliseerd qua kleur en contrast.

Na afloop van de portretsessie spreek ik met je af wanneer ik de bewerkte foto’s online heb staan zodat jij ze kunt bekijken.

Je kiest dan via een online galerie de portretfoto's die je wilt houden. Deze gekozen foto's krijgen dan nog een eindbewerking. Hierbij worden ook eventuele kleine oneffenheden van de huid weggewerkt. Als stelregel gebruik ik de zogenaamde "6 weken regel". Dit houd in dat ik alle oneffenheden retoucheer die 6 weken geleden er nog niet waren en over 6 weken er ook niet meer zullen zijn. Denk hierbij aan puistjes, kleine krasjes etc. Als je zelf nog verzoeken hebt voor de nabewerking van de foto’s kun je dit uiteraard aan mij doorgeven.

portretfoto
portretfoto limburg
portretfoto zakelijk

Heb je nog vragen?

Neem vrijblijvend contact op, ik beantwoord ze graag! Bel 06 426 76 902 of stuur een e-mail.

Wil je ook een mooie portretfoto of een opvallende profielfoto voor social media?

Neem dan vrijblijvend contact op.