Disclaimer

Aansprakelijkheid

Deze website van Portraits and profiles is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site. Portraits and profiles kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Deze site bevat mogelijk links naar andere internetsites. Portraits and profiles kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de beschikbaarheid, de inhoud van de informatie op, of voor de gevolgen van het gebruik van aan deze site gelinkte internetsites van derden.

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Portraits and profiles worden gereproduceerd of gebruikt.

Algemene voorwaarden

Op alle aanbiedingen, offertes, opdrachten, overeenkomsten en rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van Portraits and Profiles van toepassing. De tekst van de Algemene Voorwaarden is te vinden op deze pagina, of wordt per e-mail toegestuurd. Door het geven van een opdracht verklaar je de toepasselijkheid van de algemene en eventuele aanvullende voorwaarden te erkennen en te accepteren, de algemene en eventuele aanvullende voorwaarden ontvangen of gezien te hebben en bekend te zijn met de inhoud ervan. De toepasselijkheid van andere voorwaarden wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen.