Bruidsfotograaf uit Limburg

Laat  jezelf en je dierbaren fotograferen tijdens de mooiste dag van jullie leven.
Maak mooie herinneringen in de vorm van prachtige foto's waar je nog jaren van kunt genieten.

Bruidsfotograaf voor authentieke beelden

Dus je zoekt een fotograaf voor een leuke fotoreportage van jouw bruiloft? Nou dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ga op zoek naar die mooie, authentieke, sfeervolle en emotionele momenten op jouw bruiloft en leg die op z'n mooist vast.

Mijn stijl van fotograferen

Je kunt mijn stijl van fotograferen het beste omschrijven als een mix van fotojournalistiek en portretfotografie. Ik ben op zoek naar mooie authentieke momenten die ik dan zo natuurlijk mogelijk wil vastleggen. Dit geeft een authentiek beeld van jouw bruiloft. Ik ensceneer zo min mogelijk. Maar zal juist zo onopvallend mogelijk de dag op zijn mooist documenteren.

Daarnaast zal ik op vooraf bepaalde momenten het bruidspaar en familie uiteraard zo mooi mogelijk portretteren. Hierbij zal ik tips geven over de poses, maar zonder dat het geheel gemaakt over komt.

Wil snel je weten of ik tijd heb om je bruiloft te fotograferen?

Neem dan vrijblijvend contact op.

Trouwfotografie all-in prijzen

Voor bruidsfotografie bied ik 2 fotografiepakketten aan met een aantrekkelijke all-in prijs. Klik op de onderstaande links voor meer informatie over het desbetreffende pakket.

Ook voor alleen trouwceremonies

Heb je een trouwfotograaf nodig om alleen even de trouwceremonie te fotograferen? Geen probleem, ook hier kun je mij voor inschakelen.

Je kunt hierbij kiezen om mij op uurbasis tegen mijn geldende uurtarief in te schakelen of te kiezen voor mijn aantrekkelijk geprijsde all-in fotografiepakket Fotoreportage Particulier.

Trouwfotograaf nodig?

Neem dan vrijblijvend contact op.

Heb je een fotograaf nodig voor een feest of bedrijfsuitje?

Neem dan vrijblijvend contact op.