Broers en zussen portretten

Een tijdje geleden heb ik het vertrouwen gekregen van een familie om van hun 4 kinderen een afzonderlijke portretfoto te maken. Ik ben dankbaar voor deze mooie opdracht en ook erg blij met het resultaat. De sfeer tijdens de fotoshoot was super, ik had mijn mobiele studio in hun huis opgesteld. De ruimte was perfect, een oude inpandige schuur in staat van verbouwing. Lekker ruim met karakteristieke muren. Doordat de fotoshoot bij hen thuis plaatsvond waren de “kinderen” (lees: jong volwassenen) snel relaxed en kwam het “natuurlijke fotomodel” al gauw bij hen naar boven.

Ik gebruikte mijn 1 DS mark III met een 100 mm lens, voor de verlichting had ik een aantal flitsers met grote softboxen aan weerszijde van het model opgesteld. De foto’s zijn in kleur en monotoon aangeleverd.

  • profiefoto roermond
  • portretfotografie roermond